Paul & Rosy Peeters - De Loor

October  13th, 1935 July  8th, 2024
Last location
Paul & Rosy Peeters - De Loor

Those we love don't go away.
They walk beside us every day,
unseen, unheard, but always near.
Still loved, still missed and very dear.

OverlijdensberichtRosy De Loor,
een geliefde vrouw, overleed vredig op 8 juli 2024 op de eerbiedwaardige leeftijd van 89. Rosy werd geboren 13 oktober 1935 en leefde een leven gekenmerkt door veerkracht, liefde en grenzeloze vrijgevigheid.

Rosy, stond bekend om haar meelevende geest en onwankelbare toewijding aan haar familie en vrienden. Ze was de geliefde echtgenote van Paul Peeters, met wie ze een huwelijk deelde vol wederzijds respect, blijvende liefde en talloze mooie herinneringen. Samen bouwden Paul en Rosy een leven op dat een bewijs was van hun partnerschap en toewijding aan elkaar.

Rosy was een toegewijde moeder voor haar enige kind, wiens leven ze diep raakte met haar wijsheid, vriendelijkheid en onwankelbare steun. Haar rol als moeder was er een die ze boven alles koesterde en ze was erg trots op het geluk van haar kind.

Haar hele leven was Rosy nauw betrokken bij haar familie. Haar toewijding om anderen te helpen en de levens van de mensen om haar heen te verbeteren, was duidelijk in alles wat ze deed. Ze gaf haar tijd vrijwillig en was altijd bereid om een ​​helpende hand of een luisterend oor te bieden aan degenen die het nodig hadden.

Haar familie en vrienden zullen Rosy herinneren om haar vrijgevigheid en empathie. Ze laat een erfenis achter van liefde, vriendelijkheid en diepgewortelde relaties die in haar herinnering zullen blijven groeien en bloeien.


Paul Peeters,
een geliefd man, overleed vredig op 2 september 2021, op 83-jarige leeftijd. Paul werd geboren op 13 maart 1938 en leefden een leven dat werd gekenmerkt door diepe liefde, onwankelbare toewijding en een passie om iets terug te doen voor de mensen om hem heen.

Getrouwd met de liefde van zijn leven, Rosy De Loor, bouwden Paul & Rosy een prachtig partnerschap op dat vele decennia duurde. Samen koesterden ze een liefdevol huishouden.

Het professionele leven van Paul werd gekenmerkt door zijn onvermoeibare werkethiek en toewijding aan uitmuntendheid. Ondanks de uitdagingen waarmee hij werd geconfronteerd, dienden zijn vasthoudendheid en veerkracht als inspiratie voor iedereen die hem kende.

Vrienden en familie herinneren Paul om zijn oprechte vriendelijkheid, vrijgevigheid en opmerkelijke vermogen om iedereen zich welkom en gewaardeerd te laten voelen. Zijn zachtaardige houding en doordachte perspectieven lieten een blijvende indruk achter op iedereen die het genoegen had hem te kennen. Of het nu door zijn bulderende lach, zijn wijze raad of zijn stille kracht was, Paul maakten een verschil in de levens die hij raakte.

Paul's nalatenschap zal voortleven in de harten van degenen die van hem hielden, en zijn leven zal dienen als een herinnering aan de kracht van vriendelijkheid, liefde en doorzettingsvermogen.
De komende dagen wordt er een viering van hun leven gehouden, waar verhalen worden gedeeld, tranen worden vergoten en een mooi leven wordt geëerd.

Foto's

Herinneringsmuur

Post your condolences or share your Memories.


July 9, 2024
Een voorbeeld koppel voor iedereen. Wat zullen we jullie erg missen, maar nog meer koesteren. 🤍💫
Tom Massy
July 9, 2024
Verdriet bestaat omdat het liefde was.
Jenna Van Sebroeck
Share

Secure payment

First Lastname donation
Order total: $ 0
Your host will receive your funds within 24 hours.